20 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Gazetecilik Suç Değildir…!

Yaşayan Efsane Filozof Noam Chomsky Derki; Bir Gazetecinin Yazarın “Gerçekte kime ve neye Hizmet Ettiğini ve Gerçek Karakterini Görmek İstiyorsanız “NE YAZDIĞINA DEĞİL, NE YAZMADIĞINA BAKIN” der…! Nokta.
Yaşadığı şehirlerde Burnunun dibindeki haksızlıkları, Adaletsizlikleri, Devleti ve Halkı Soyanları, yolsuzlukları, Yoksulların sırtına basarak Yükselen Zalimleri yazmayıp Kulak tıkayan 3 Maymunu Oynayan (Görmedim- duymadım Bilmiyorum) Salağına yatıp güya halkı salak zanneden sözüm ona Yalaka, yandaş ve Oporçinist, Rüzgara göre şekil alan Dansözler, Adeta Kuşu, Böceği Çiçeği yazıp BULUNDUĞU ŞEHRİ BAZ ALARAK DİYORUM” ORALI BİLE OLMAYARAK” bazı Yazar-Gazeteci Cemiyetçi “diye orda burda çaka satanlar, Hade bakalım sıkıysa Meslektaşlarınızı da haber yapın, yazın yada meslektaşlarınıza yapılanları haber yapan sayfalara bari bir beğeni bırakın? Yerse tabi..(!) lafa gelince mangalda kül bırakmamayı iyi bilirsiniz ya…! nokta…!
Ben Ülkesini, Halkını seven “Tek İdeolojisi Hak ve Halk olan “Partilere ve İdeolojilere inanmayan Kardeşiniz, 25 Yıllık Gazetecilik geçmişimde bu güne kadar legal illegal hiç bir partiye, cemaate, örgüte tarikata ve çeşitli oluşumlara üye olmayan tek ülküsü hak ve halk olan, 10 Yıldır da bir Ajansa ya da haber kanalına bağlı olmadan bağımsız çalışan biri olarak diyorum ki, GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR. OLAMAZ..! Halkın haber alma hakkını Halka vermektir gazetecilik, ve Yanlışa muhalif olmaktır diyorum…! Şiddette ve Adı ne olursa olsun suça bulaşan gazetecileri de elbet savunmuyorum. Ama İnsan hakları kapsamın da suçu net olarak ispatlanana kadar herkes suçsuzdur.! Sadece Haber yapmak ve #GazetecilikSuçDeğildir
Gerçek GAZETECİ HER DAİM HAK VE HALKTAN YANA TARAFTIR…! YADA BERTARAF…!
Basın Özgürlüğüne, Demokrasiye, İnsanlık Barışına ve İnsancıl Hümanizme olan inancımla Sevgi ile…
Dündar Sansur..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.