19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

FİNAL OKULLARINDAN “DEV” EĞİTİM YATIRIMI

FİNAL OKULLARINDAN YENİ EĞİTİM YATIRIMI
ilimizde yıllardan beri eğitimde gösterdiği başarılarla göz dolduran Silopi Final Eğitim Kurumları, okullarına bir yenisini daha ekledi. Silopi Final Anadolu Lisesi eğitim öğretime başladı. Silopi Final Okulları kurucu temsilcisi Ali Aytış basın mensuplarına yaptığı açıklamada:
“Cizre Final Dergisi Dershanesiyle 2004 eğitim öğretim yılında “Hiçbir başarı, tesadüf değildir.” inancıyla 8 öğretmen ve 6 derslikle başlayan eğitim hizmetimiz, 2009 yılında da Silopi’de de devam etti. Silopi’de 11 yıl içersinde verdiğimiz kaliteli ve disiplinli eğitimimizle binlerce gencimizi üniversiteli yaptık, yüzlerce Türkiye derecesini çıkartıp TIP, hukuk, mühendis, öğretmen, mimar sağlık bölümleri ve yüzlerce diğer meslek dallarına öğrenci gönderdik. Türkiye 89.su,(Mahsun Kaçmaz)Türkiye 137.’si ( Mehmet Olaş)ve Türkiye 418.’si ( Aysel Kaplan) olan öğrencilerimiz oldu. Şu anda Final Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi ile başarılı bir şekilde ilçemizin ve ülkemizin eğitimine katkı sunmaktadır. Bu kurumlarla birlikte ayrıca Final Kurs Merkezimiz ve Final Kişisel Gelişim Kursumuz da Silopili öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaktadır.
Bugün tanıtımını yaptığımız FİNAL Anaokulu, FİNAL ilkokulu, FİNAL Ortaokulu ve FİNAL Anadolu Lisesi olarak
Final Eğitim Kurumları eğitim anlayışı “yaşam ve sınav başarısı” ilkesi üzerine kurulmuş bir anlayıştır. Okullarımızda yetişen çocuklarımız hem akademik olarak çok iyi bir eğitim alıp Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşmekte hem de yaşamda onların başarılı ve mutlu birer birey olarak var olmalarını sağlayacak sosyal beceriler ve yaşam becerileriyle donanımlı bir şekilde mezun olmaktadırlar. Yabancı dil öğretimi,en çok önem verdiğimiz alanlardan biridir. Bunun için müfredatın üzerinde uygulamaya yönelik dersler düzenlemekteyiz. Okulumuzdaki eğitim öğretim etkinlikleri içinde sportif, sanatsal (resim-müzik), kültürel etkinliklere çok önem veriyor; etkinlik ve beceri temelli bir eğitim modeli uyguluyoruz. Gayemiz hem sınavlarda hem toplumdaki sosyal yaşamında başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Özverili öğretmen kadromuz ve yardımcı personellerimizle bu gayenin gerçekleşmesi için vargücümüzle çocuklarımıza hizmet etmekteyiz.
Öte yandan Silopi’de 4, 5, 6, 7, 8 ilk ve ortaokul öğrencilerimiz ile 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için 28- 29 Mart 2020 Cumartesi ve Pazar günleri Türkiye ve Silopi geneli bursluluk sınavını yapacağız. Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere Final Okulları tarafından belirli oranlarda burslu okuma fırsatı verilecek.
Silopi Final Okulları olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da il ve ilçemizin eğitimine katkıda bulunmak ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın hedeflerine ulaşması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.
Çocuklarının iyi bir eğitim almasını isteyen tüm velilerimizi de eğitim üzerine konuşmak için kurumlarımıza bekliyoruz. YENİ EĞİTİM KAMPÜSÜMÜZ GENELDE ÜLKEMİZE , ÖZELDE DE İLİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN. ALİ AYTIŞ…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.