28 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

ESKİ ŞIRNAK VALİSİ, EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN ŞIRNAK’A BİR DİZİ ZİYARET

 Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Özel Hareket Başkanı Selami Türker, TEM Daire Başkanı Hasan Yiğit, İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan, İstihbarat Başkan Yardımcısı Sezgin Apaydın ile birlikte İlimizi teşrif etti.
Vali / Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte ilk olarak 23. Piyade Tümen Komutanlığı ile Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret ederek 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy ile görüştü; yapılan görüşmelerde kararlılıkla devam eden terörle mücadele başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Aktaş; İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Emniyet Birim Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yapım ve tefrişat işleri devam eden İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası şantiyesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Şırnak Adliyesini ve Şırnak Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al ile görüşme gerçekleştirdi.
Son olarak Özel Harekât Şube Müdürlüğüne geçen Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Müdürlük yerleşkesinde incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.