29 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Dualarımızda Kalbimizde Sizlerle,Cizir-a Botan…!”

“Dualarımızda Kalbimizde Sizlerle,Cizir-a Botan…!”
“ALKIŞLAR CİZRE ESNAFINA VE HALKINA…!”
Darısı Silopi’ye…! Lütfen herkes korona belasının daha çok yayılmaması ve can yakmaması için kendi önlemlerimizi. alalım diyorum. Acil olmadıkça evimizde kalalım, sokağa çıkmayalım, maskeyi kesinlikle takalım, sosyal mesafeyi koruyalım ve kurallara uymayanları uyaralım diyorum..!
ve yetkililerden ricamız bir an önce Cizre ve Silopi’ye acil “sokağa çıkma yasağı dahil” bazı tedbirler getirmeleridir..1

CİZRE ESNAFI KENDİ YASAĞINI İLAN ETTİ!
Cizre’de son günlerde artan Koronavirüs vakaları ve Virüs kaynaklı ölümlerin artması nedeni ile şehrimizde bir çok esnaf İş yerlerinin kepenklerini açmadı.

Sosyal izolasyonu sağlamak ve temastan kaçınmak adına bir çok esnafımız en az bir hafta süre ile kepenk açmayacaklarını açıkladılar.

Bu bağlamda duyarlılıklarından ötürü değerli esnaflarımıza teşekkür ediyor, diğer esnaflarımızında bu yönde bir karar almasını diliyoruz. şeklinde açıklama yapan tüm duyarlı sayfa adminlerine aynen katlıyorum…
hiç bir şey sizlerin sağlığından daha kutsal ve değerli değildir.
lütfen kurallara uyalım….!
Yetkilileri’de daha duyarlı olmaya davet ediyoruz…!
öncellikle altını çizmek istediğim nokta şu ki, tüm Şırnak genelinde sağlıkçılarımız gerçekten risklere rağmen insan üstü bir çaba harçamaktalar. onlara da yardımcı olalım..!

Dündar sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.