16 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

DİCLE ELEKTRİK ŞIRNAK İL MÜDÜRÜ RIDVAN ÇATIR GÜÇLÜKONAK MUHTARLARIYLA BULUŞTU

DİCLE ELEKTRİK ŞIRNAK İL MÜDÜRÜ RIDVAN ÇATIR  GÜÇLÜKONAK MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Dicle Elektrik Şırnak İl Müdürü Rıdvan Çatır, Güçlükonak ilçesindeki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Geçtiğimiz hafta Cizre ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelen Çatır, Şırnak genelindeki tüm muhtarlarla yüz yüze görüşmeler yapmayı planladıklarını belirtti.

Kaliteli, kesintisiz ve kayıpsız elektrik dağıtımı vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Dicle Elektrik, sürdürülebilirlik odaklı projelerinde yerel yönetimlerin istek ve taleplerini dikkate almaya devam ediyor. Sık sık hizmet bölgesindeki muhtarlarla bir araya gelen dağıtım şirketi, son muhtarlar toplantısını Şırnak’ta gerçekleştirdi. Dicle Elektrik Şırnak İl Müdürü Rıdvan Çatır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Güçlükonak ilçesindeki 30 mahalle muhtarı katıldı. Merkez birimler ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Dicle Elektrik’in halkın temsilcisi olan muhtarlara yönelik hizmetleri, gerçekleştirilen yatırım çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verilirken, muhtarların da talep, öneri ve istekleri not edildi.

“Bir araya gelmeye devam edeceğiz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Çatır, muhtarların diyaloğa önem vererek abonelerin düşüncelerini kamu kurum ve kuruluşlarına aktarmada ve çözüm konusunda önemli bir rol oynadığını belirtti. Bu sayede hizmet kalitesini sürekli artırarak çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Çatır, “ Hem merkez hem de köylerimizdeki muhtarlarımızla sürekli bir iletişim halindeyiz. Mahallelerindeki çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Biz istek ve taleplerimizi ilettik onların da taleplerini ilgili yöneticilerimiz not etti. Muhtarlarımızla birlikte karşılıklı iyi niyetli adımlar atarak sorunlarımızı çözüyoruz. Elektrik dağıtım faaliyetini bir kamu hizmeti olarak gördüğümüzün ve bunun sorumluluğuyla hareket ettiğimizin herkes tarafından bilinmesini isteriz. Muhtarlarımızla önümüzdeki süreçte de bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Toplantının devamında sırayla söz alan mahalle muhtarları ise sorumluluk bölgelerine ilişkin istek, talep ve önerilerini dile getirdi.

 

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.