19 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Cizreli Genç İş İnsanından engelli çocuğa Elektrikli Sandalye desteği

Cizreli Genç İş İnsanından engelli çocuğa Elektrikli Sandalye desteği

Cizreli hayırsever genç insanı Fatih Zeren, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli çocuğa elektrikli sandalye desteğinde bulundu.

Cizre’de doğuştan engelli olan ve yaşıtları gibi dışarıya çıkıp gezmek isteyen bedensel engelli çocuğun elektrikli tekerlekli sandalye çağrısına Cizreli Genç İş İnsanı Fatih Zeren karşılık verdi.

Hayırsever iş insanı Zeren’in desteği ile alınan Elektrikli Sandalye, Engelliler derneği yöneticileri tarafından montajlama çalışmaları yapıldıktan sonra küçük çocuğa teslim edildi. Elektrikli sandalyesine kavuşan bedensel engelli çocuğun mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Bu ayki ikinci Elektrikli sandalyeyi engelli bireylerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Cizre Engelliler Derneği Başkanı Necmettin Özen, başta genç iş adamı Fatih Zeren başta olmak üzere engelli bireylerin hayatlarına dokunan, onlara destek çıkarak engelli bireylerin yaşam şartlarını kolaylaştırmaya çalışan tüm duyarlı insanlara teşekkür eder, bu tür desteklerin de devam etmesini temenni ederim dedi.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.