16 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Cizre’de 3 Çocuk Annesi eşini 9 yerinden bıçaklayarak öldüren Cani Koca Tutuklandı.

Cizre’de 3 çocuk annesi imam nikâhlı eşini 9 bıçak darbesi ile öldürdükten sonra kayıplara karışan H.Ö güvenlik güçleri tarafından yakalandı. H.Ö Emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cizre’de dün gece geç saatlerde Nur Mahallesi Eren Sokakta ikamet eden 3 çocuk annesi Zeliha Kaptıkaçtı, imam nikâhlı ve madde bağımlısı yabancı uyruklu eşi H.Ö tarafından 9 yerinden bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan 3 çocuk annesi Zeliha Kaptıkaçtı, ambulans ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eşini öldüren cani Koca H.Ö ise olay yerinden kaçtı.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturmada kapsamında ilçe genelinde yapılan incelemede katil zanlısı H.Ö polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.Ö Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen katil koca, sevk edildiği Sulh Ceza mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturması geniş çaplı devam ediyor.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.