19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

ÇAĞRIMIZA SES VEREN ABDULLAH SÜER’DEN 30 AİLEYE YARDIM DESTEĞİ.!”

ÇAĞRIMIZA SES VEREN ABDULLAH SÜER’DEN 30 AİLEYE YARDIM DESTEĞİ.!”
Geride Bıraktığımız Günlerde Yazdığımız “Şırnak’a Ortak Çağrı” Yazımıza Bir Destekte Silopi’nin Değişik Mahallerinin de Oturan Yardıma Muhtaç 30 Aileye Gıda Yardımı Yapan Silopi Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Süer’den Geldi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan, Ülkemiz ve şehirlerimizi de her anlamda özellikle ekonomik olarak etkileyen Korona belasından dolayı zor duruma düşen ve evine bir ekmek bile götürecek durumu olmayan insanlara yapacağımız yardımlarla onları ölüme terk etmemiş olur ve onların yüzlerinin de kısmen de olsa gülmesine vesile olmuş oluruz.

Silopi Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Süer, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Biz, yardım kampanyası ile değil, Dernek olarak, kıt kanaat kendi imkanlarımızla yardıma muhtaç insanlarımıza gıda yardımı desteği sağlayarak, karınca kararınca zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte insanlarımızın yanında durmaya çalıştık. Bugün Silopi’nin değişik mahallelerinde oturan yardıma muhtaç 30 aileye yardım yaptık. Hedefimiz ise, 100 yardıma muhtaç aileye ulaşmak.
Çünkü, bizler evlerimizde rahat yemek yerken, bugün şehirlerimizde gündelikçi yada yevmiye ile çalışıp (30 gündür çalışamayan) evlerine bir lokma ekmek götüremeyen insanlarımızı düşünmek zorundayız. Onların yerine kendimizi koyduğumuz zaman inanın yediğimiz lokma boğazımızda kalır.

Bizde Engelliler Derneği olarak, hiç bir yerden yardım almadan yardım kampanyası düzenlemeden, sadece kendi olanaklarımızla Korona belasından dolayı 1 aydır çalışmayan özellikle gündelikçi çalışan ve yetim, dol, Engelli, yaşlı, hiç geliri olmayan insanlarımıza yalnız olmadıklarını “yaptığımız gıda desteği ile” hissettirmeye çabalık. Tüm halkımızdan ricamdır, lütfen herkes kendi yardıma muhtaç komşusuna, akrabasına sahip çıksın, bu zor günlerde bir birimize destek olalım. Dedi.

**
Bende, Sizlerin kardeşi Dündar Sansur olarak, kendi adıma,hiç bir yerden destek almadan, yardım kampanyası yada başka kurum ve kuruluşların desteği ile değil, bizzat kendi kıt imkanları ile zor durumda olan maddi gücü olmayan yardıma muhtaç insanlarımıza sağladıkları maddi manevi destekleri adına Silopi Engelliler Derneği Başkanı Sevgili Abdullah Süer’e o garibanların yüzünü güldürdüğü için şükranlarımı yürekten ifade etmek isterim…! Ayrıca Sevgili Abdullah başkanın diğer STK’alara da örnek olmasını da diliyorum…!

**

Tüm STK’alara, Siyasilere, Belde-Belediye başkanlarına, İş adamlarına zenginlere çağrımdır. Lütfen yardımlarınızı bekleyen yardıma muhtaç insanlarınıza bu zor süreçte sahip olun-olalım diyorum..

Olalım ki Dünya ve Şırnak sizlerle bi daha güzelleşsin…

Dündar Sansur….

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.