25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Böyle Alçaklar, Caniler En Ağır Cezaya Çaprtırılmalı..!” Nokta.

“Böyle Alçaklar, Caniler En Ağır Cezaya Çaprtırılmalı..!” Nokta.
ALLAH BELANI VERSİN VAHŞETİ ŞİDDEETLE KINIYORUZ…
**
“CANİYİ AİLESİ “BARKIN AİLESİ’DE” RED ETTİ..!”
Evrensel hukuk’tan yola çıkarsak yani “suç ve Ceza bireyseldir ilkesinden yola çıkarak,” şunu şöyle diyebiliriz ki, söz konusu vahşeti yapan alçağın, Caninin İbrahim Barkın’ın yaptığı bu asla affedilemez vahşetin, suçun adalet ve hukuk tarafından en ağır cezaya tabi tutulması elbet elzemdir. Ben bu alçağın yaptığı canice vahşetinden dolayı şiddetle kınıyorum, bana kalsa sırf bu tip alçaklar için idamı isterim ve meydanlarda “ibret olsun diye” asılmasını da isterim…!
**
Ancak, kendisinden dolayı mağdur olan ailesi Barkın ailesi’nin İbrahim gibi bir cani çocuklarının artık olmadığını, ve işlenen cinayete asla taraf olmadıkları gibi, ibrahim katilini, canisini de evlatlıktan red ettiklerini ailesinin söylemesi kanımca “ailesini toplum dışına itilmemesi acısından”bertaraf edilmemeli diye düşünüyorum.. Bu alçağa ailesi sahip çıksaydı elbet bu yazım daha değişik olurdu, ancak bizler suçu işleyene ceza verelim, suçu günahi olmayan bu alçakla işlenen olayla ilgisi olmayan akrabalarına mal etme yanlışına lütfen düşmeyelim. Ki zaten ailesi ide benim sizin gibi düşünmekte. Bu alçağı red etmekteler….
*
Sözü fazla uzatmadan BARKIN AİLESİNİN TOPLUMA YAPTIĞI AÇIKLAMAYI SİZLERİN TAKDİRİNE SUNUYORUM…
BARKIN ailesi, cinayetin faillerinden İbrahim Barkın’ı evlatlıktan RED ettiklerini ve lanetlediklerini açıkladı..
Silopi’de katledilen kadının faili olarak gözaltına alınan İbrahim Barkın’ın ailesi kendisini evlatlıktan RED ettiklerini ve en ağır şekilde yargılanıp ceza almasından yana olduklarını yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdular..
Kadim ilçemizin büyükleri, değerli halkımız ve tüm kamuoyuna duyurumuzdur.
Halil barkın ve ailesi olarak Silopi’de meydana gelen kadın cinayetinin faili olarak tutuklanan İBRAHİM BARKIN ailemiz tarafından dışlanmış , ve evlatlıktan red edilmiştir yaptığının canice olduğunu ve en ağır şekilde cezalandırılmasından yana olduğumuzu ve hiç bir şekilde yanında olmadığımızı beyan ederiz ,
yaşanan olayı şeklini ve failini lanetle kınıyoruz.
Halil BARKIN ve Ailesi
**
Tekrar tekrar söylemekteyim, bu canin en ağır cezaya çarpıtılması gerektiğini net söylemekle beraber olayı şiddetle kınadığımı ifade eder, olayda canice katledilen Sakine ablamızın da mekanı cennet olsun diyorum…
Bunun topluma bir ders olması acısından lütfen, herkes çocuklarını sahip çıksın, son yıllarda, bilhassa uyuşturucu, fuhuş, tefecilik ve ahlaksızlığın tavan yaptığı toplumda her kesimden insanların çok çok daha duyarlı ve tepkilerini legal platformlar da deklere etmesi gerektiğini de vurgulamak isterim.
*
Özellikle, Stk’larımıza, İMAMLARIMIZA KANAAT ÖNDERLERİMİZE AYDINLARIMIZA SİYASETÇİLERİMİZE ÇOK İŞ DÜŞMEKTE…
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.