25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BOSTANCI VE KESİK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI..

“DAİB Seçim sonrası ASKON Şırnak İl Başkanı Mehmet Kesik ve Şırnak Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Nihat Bostancı’dan katılımcılara TEŞEKKÜR Mesajı….!”
**
Doğu Anadolu İhracatçılar birliği DAİB’in olağan genel kurulu seçimleri için Şırnak merkez ve ilçelerinden Erzurum’a giderek katılım sağlayan ihracatçılara iş insanlarımıza teşekkür.
Irak ihracatının lokomotifi konumunda olan Şırnak’ın Silopi ve Cizre ilçelerindeki ihracatçılar, 17 Nisan’da Erzurum’da gerçekleşen olağan genel kurul seçimi için bir gün önceden ve Ramazan ayı münasebetiyle oruçlu olmalarına rağmen Erzurum’a gitmek için yollara düşmüşlerdi.
‘’seçime katılan Silopi’li iş insanlarından ihracatçı Abdurrahman Kesik ile Nihat Bostancı’dan katılımcılara teşekkür.
İş insanları Nihat Bostancı ve Abdurrahman Kesik tarafından ortak yayınlanan açıklamada;
Ülkemizin ve memleketimizin kalkınması için değil ellerini taşın altına adeta bedenlerini taşın altına koyup Dünyayı kavurup evlere hapsettiren çağın vebası COVID19 pandemi sürecinde bile dövizin yurda girişi canla başla çalışan ihracatçılarımıza teşekkürü bir borç biliriz. O süreçte olduğu gibi ihracatçın daha da gelişimi için kurulu olan Doğu Anadolu İhracatçılar birliği DAİB seçimleri sürecinde de oruçlu olmalarına rağmen, iş yoğunluğuna rağmen Demokratik bir seçim olması için Şırnak’tan Erzurum’a gelen tüm ihracatçılarımıza canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. ‘’Birliğimiz seçimlerinin kaybedeni yoktur, verilen görevler vardır.’’ Diyerek seçilen arkadaşlarımıza başarılar diler memleketimiz ve ülkemiz için hayırlara bol kazançlara vesile olmasını diliyoruz.”

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.