20 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“BAŞKAN TAŞKIN’DAN ŞOFÖRLERE, İHRACATÇILARA VE NAKLİYECİLERE DUYURU.!”

 

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ŞOFÖRLERE, İHRACATÇILARA VE NAKLİYECİLERE DUYURU.

Daib Yöntim kurulu üyesi Şebap Taşkın, Irak ve Kürt bölgesinin karşılıklı giriş çıkışlarını kapatmasından dolayı şoför esnafının mağdur olmamaları için bir bildiri yayınladı.

Daib Yöntim kurulu üyesi Şebap Taşkın, yaptığı açıklamada şunları söyledi;”

Aldığımız kesin bilgilere göre, Irak merkezi yönetimi ile Kürt tarafı  Bağdat merkezi hükümetin koronavirustan kaynaklı Habur gümrüğünden Irak’a girecek Türk ve Diğer bütün ülkelere ait araçların Bağdat bölgesine alınmayacağını Kürt bölgesel yönetime bildirdi..

Budan dolayı tüm  ihracatçı, Nakliyeci ve Tüm şoför esnafımızın mağdur olmamaları, içerde dışarıda maddi manevi sıkıntı ve sorun yaşamaları için şunu göz önüne almaları gerekmektedir. Aynı zamanda yine koronadan dolayı, şuan Kürt Bölgesinde Erbil, Süleymaniye ve birkaç yerleşim yerlerinde koronadan dolayı sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Bunun bilinmesi ve buna göre herkesin gerekli tedbirini almalarını ifade etmek isterim. Habur Gümrük kapımız şuan çalışmakta ve kapanmış değil, ancak karşı taraftaki gelişmelere göre ve ağlık tedbirleri çerçevesinde yavaş çalışması sağlığımız açıksından gayet normal karşılanmalı,  Bu durumun ne zamana kadar süreceğini bilemediğimizden dolayı tüm şoför esnafı tedbirlerini buna göre almalılar dedi

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.