29 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN ROJHAT DİLSİZ YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

BAŞKAN ROJHAT DİLSİZ YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI.
Başkan Seçildiği Günden Başlayarak, “Adeta Ölü Bir Hücre Olan” Şırnak Barosunu Ayağa Kaldırarak Adından Söz Ettiren Başkan Rojhat Dilsiz Ve Ekibi, Şırnak Ve Ülke Genelindeki Bir Çok “Toplumsal, Sosyal Ve Siyasal” Konularını Gündeme Getirip Duyarlılık Sergileyerek Şırnak Barosuna Yakışır Bir Tablo Çizmeyi Başardı.
Önümüzdeki Ekim Ayında Yapılacak Şırnak Baro Seçimlerinde Yeniden Adaylığını Açıklayan Başkan Rojhat Dilsiz’e Haber Sayfası Olarak Başarılar Diliyoruz
Başkan Dilsiz, adaylığı ile ilgili  yaptığı açıklamada şunları söyledi;10 Nisan 2021 tarihinde yapılan Şırnak Barosunun 9. Olağan Genel Kurulu’nda meslektaşlarımızın takdiriyle Baro Başkanlığı’na seçildim.

Seçilmiş olduğumuz günden beri yönetim kurulu üyelerimiz ve komisyonlarımızda görev alan meslektaşlarımızla beraber gerek mesleki sorunlara çözüm bulma, gerek meslek içi eğitim ve gerekse sosyal ve kültürel anlamda yürütmüş olduğumuz faaliyetlerimizle Şırnak Barosuna kurumsal bir yapı kazandırmak için çalışmalar yürüttük.

Az zamanda büyük mesafeler katettiğimiz ve başarılı çalışmalara imza attığımız hususu hem meslektaşlarımız hem de kamuoyunun takdirindedir.

Bununla beraber toplumsal sorunlara ilişkin göstermiş olduğumuz refleks ile beraber hak ihlallerine karşı etkin bir tutum alarak, ihlallerin takipçisi ve açılan davalara baromuz adına müdahil olduk.

Görev süremiz boyunca yürütmüş olduğumuz faaliyetlerimizi aralıksız devam ettirmek için Şırnak Barosunun ekim ayında yapılacak 10. Dönem Olağan Genel Kurulu’ndaki seçimlerde yeniden baro başkanlığına adayım.

Haber/Dündar Sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.