25 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN ÖKTEN;”AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ”

BAŞKAN ÖKTEN;”AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ”

Gelecek Partisi Şırnak İl Başkanı Nizar Ökten Bir Açıklama yayınlayarak; , hukuk haklının değil güçlünün yanında her şeyin tanımı değişmiş, at izi it izine karışmış durumda ya tanımda olduğu gibi olsun her şey ya da yeniden tanımlanmalı.dedi,

Açıklamanın devamın da ise şunları söyledi;” Tek parti döneminde bile bu kadar büyük bir yozlaşma yaşamadık. Herkesin bildiği yolsuzlukların, hukuksuzlukların bile üstüne gidilmiyor. Düne kadar Türkiye nüfusunun yarısı geçinebiliyor ve evine ekmek götürebiliyor du.

Ama geçmiş olsun; artık öyle bir kitle yok!”

Eskiden Cumhurbaşkanı tarafsız olur, siyasete karışmaz, Devleti ve Milleti temsil ederdi ve herkes saygı duyardı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye bir sistem uyduran ve Partili Cumhurbaşkanlığının önünü açarak, Cumhurbaşkanlığı makamını tartışmaya açan İktidar değil midir?

Standarttı olmayan, liyakatin önemini kaybettiği, orman yangınını söndürmek için bile cumhurbaşkanının talimatıyla söndürülen diye lafa başlayan bir sistemin acilen değişip meclisin işlevsizliğine son verilmeli diye düşünüyor ülkenin yarısından fazlası.

Ülkede tanımsal sıkıntılar gün geçtikçe büyüyor gazeteci gazeteci gibi olamıyor, sendikalar hükümetle kol kola, hukuk haklının değil güçlünün yanında herşeyin tanımı değişmiş at izi it izine karışmış durumda ya tanımda olduğu gibi olsun herşey ya da yeniden tanımlanmalı.

Tek partili Cumhurbaşkanı;

Seçilmemeyi ve atanmayı getirdi. Atananların büyük bir kısmının partili olmasını getirdi.Atanan partililerin denetlenememesini getirdi. Denetlenemeyenlerin takip edilemediği.

Tanıdığınız yoksa koltuk sahibi olamayacağınız bir Türkiye yarattılar.!! dedi

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.