28 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN BEDİRHANOĞLU ŞIRNAK GENELİ SAĞLIKTA YAŞANAN HAYATI SORUNLARA DİKKAT ÇEKEREK YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ.

BAŞKAN BEDİRHANOĞLU ŞIRNAK GENELİ SAĞLIKTA YAŞANAN HAYATI SORUNLARA DİKKAT ÇEKEREK YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ.
Adalet partisi Şırnak İl başkanı Mehmet Bedihranoğlu bir açıklama yaparak Şırnak’ta yaşanan Problemlere ilgisiz kalan siyasetçileri, stları ve yöneticilerigröeve davetti.
Başkan Bedirhanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Değerli Şırnak halkı (Cizre-Silopi) başta olmak üzere memleketimizde artan vefatları üzüntü ve acı ile izliyoruz. şüphesiz ki ölümü hepimiz tadacağız ve ecelden kurtuluş yoktur. lakin bölgemizde büyük bir ihmalkarlık var ve başta 4 tane vekil var isimleri vekil sadece, resim paylaşıp reklam dışında bir icraat yapmadıkları aşikar.
Bununla birlikte il valisi kaymakamlar ve il hıfzası diye bir yapı var ama işleyişi yok göz yumulmuş bir memleket olmusuz .
Doktor yok, cihaz yok, is yok aş yok ama boy boy resim paylaşan sözde siyasetciler var buna kendim dahil (Türkiye geneli teşkilatlanmamız devam ediyor ve daha secime yeterlilik almamız için son bir aydayız, halkın sesi olacağız Adalet partisi olarak) gençlerimiz umutsuz bir gelecek bekliyor kahveler çalısan tek müesese, gelin tüm siyasetciler, stklar muhtarlar ve kanaat onderleri iş adamları çözüm üretelim uretelimki çocuklarımıza bir miras bırakalım. saygılarımla…
ADALET PARTİSİ ŞIRNAK İL BAŞKANI
MEHMET BEDİRHANOĞLU

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.