24 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

‘’Başarılar Dilerim Şırnak Genç MÜSİAD İl Başkanı Ercan Ökten..!’’

“HAYIRLI OLSUN ERCAN KARDEŞİM..!’’
‘’Başarılar Dilerim Şırnak Genç MÜSİAD İl Başkanı Ercan Ökten..!’’
Geride bıraktığımız günlerde, Silopi Grand Otelde Genç MÜSİAD genel Başkanı Y.Furkan Akbal’ın da katıldığı Lansman programında Şırnak Genç MÜSİAD İl Başkanı Seçilen Silopi’li, Genç Girişimci, Aynı Zamanda As-Yapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sevgili Ercan Ökten’i Öncelikle yürekten kutluyor, hayırlı olsun diyorum.
 
Bunun yanı sıra yine, AS-YAPI Şirketler grubu bünyesine 300’den fazla Silopi’liye isdihdam sağlayan yatırımları ile adeta Silopi’nin gurur markası olan As-Yapı ailesi yönetim kurulu başkanı değerli Mahmut Ökten, başta olmak üzere, As-Yapı Yönetim kurulu üyesi, sevgili Emin Ökten kardeşim ve diğer bütün As-yapı Ailesini, tek tek, Silopi adına, ‘’başkaları gibi memleketn hayırsız evlatları gibi’’ batıya değilde kendi memleketlerine yaptıkları yatırımlar adına yürekten kutluyorum…!
 
Aynı zamanda, hak edilmiş bir Başkanlık olarak gördüğüm, Genç Girişimci, kardeşim dediğim ve beyefendi, saygılı, mütevazı kişiliği ile iyi bildiğim yurt dışında eğitim almış değerli Ercan Ökten’in Şırnak Genç Müsiad il başkanı seçilmesi de kesinlikle bir tesadüf değildir diyorum.
 
Hak edilmiş bir başarı olarak gördüğümü de ifade etmek istiyorum…!
 
Ben Sıradan bir Silopi’li vatandaş Dündar Sansur olarak, Net olarak söylemek isterimki, benim tek ölcüm şudur? Aldığınız ihracat ödülleri değil, Yok efendim Şırnaklı olupta Şırnak’ta taş üstüne Taş koymayacaksınız, sonra Türkiye’de ilk beşe, Dünyada İlk( en çok büyüyen) 10 şirket arasına girmeniz asla ölçüm değildir.!?
Doğduğun topraklara zerre yatırımın olmayacak, insanlarına katkın olmayacak, bütün yatırımın, Antep, Mersin, Ankara, Bursa, İstsnbul olacal öylemi?! İşte Ben sizlere hayırsız evlat derim..!
 
Ve bundandır, As-yapıyı çok önemisyorum..!
Umarım As-yapı batıya (bütün)yatırımlarını yapan hayırsız evlatlara örnek olur dileği ile..!
 
Birde Silopi’de hiç bir yatırımı Bir öğrenciye bir burs dahil, kendi insanına zerre katkısı olmayan Güya Silopili bir kardeşimiz Mersinde bilmem ne başkanı olmuş.(!) çok güldüm.! Acıdım bu kardeşime Ve yazık dedim..!
 
Kısaca;
 
Dilerimki başkan sevgili Ercan, Silopi’ye daha çok güzel hizmetlerle adını duyurur, ve gençlere iş alanı, öğrencilere burs ve yatırımlarla sürekli gündeme gelir umudu ile tekrar tekrar kendisini yürekten kutluyor, genç Müsiad Başkanlığı hayırlı olsun diyorum….
 
Aynı zamanda yine As-Yapı bünyesinde faaliyete giren, en az 20 insana yeni aş alanı yaratan As-Mar marketin açılışına da katıldık ve yine As-Yapı bünyesinde faaliyet gösterecek olan As-Mar’’başta Mahmut Ökten olmak üzere sahibi değerli Yunus Ökten kardeşimi kutluyorum. Ve As-Mar Silopi’ye de hayırlı olsun diyor bol bereketli kazançlar diliyorum…!
 
Son olarak Şırnak’lı, Cizre’li, Silopi’li, İdil’li değerli iş adamlarına Çağrım, bir kerede olsa yüzünüzü doğduğunuz kendi topraklarınıza döndürün derim..! Bu topraklara bir vefa borcunuz var, unutmayın.! Öldüğünüzde mezarınız ve taziyeniz yine Silopi’de, Şırnak’ta,Cizrede olacak. Bari iyilik yapınki, dualarda iyi anılasınız vs..
 
Hasıle kelam, ben, Yatırımlarını kendi memleketinde yapan AS-YAPI KUTLUYORUM VE SİZE ÖRNEK OLMASI DİLEĞİ İLE DİYORUM..!
 
Dündar Sansur….

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.