18 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Ankara Kamu-Der İl Başkanlığınız Hayırlı Olsun Selim Haşimoğlu..”

“Ankara Kamu-Der İl Başkanlığınız Hayırlı Olsun Selim Haşimoğlu..”
Gurur Duyduk. Başarılarınız Daim Olsun Selim Başkan Diyoruz…
Ankara Togo’nun Ankara merkez Kızılay Şubesi Sahibi Silopi’li İş İnsanı Selim Haşimoğlu Yeni atanmış olduğu Ankara Kamu-Der il başkanlığı, il ve ilçe temsilcileri ile tanışma organizasyonu gerçekleştirdi.
Kamu-Der Genel başkanı Cevdet Baştuğ, eski Manisa milletvekili ve Gelecek Partisi genel başkan yard.Doç.Dr.Selçuk Özdağ, Ankara şehir hastanesi Prof.Dr.Ertuğrul Kayaçetin Doç.Dr. Serra ile bir araya gelindi.
Konu ile açıklama bulunan Başkan Haşimoğlu; Ülke için çok önemli bir STK Olan Kamu-Der Gibi bir STK’nın Ankara temsilcisi olmak elbet onur verici, ancak aynı zamanda sorumluluğu ve yükünün de büyük, olduğunun farkındayım, ancak biz istersek çözülmeyecek sorun yoktur, hep beraber, el birliği ile sorunlara çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Allah Utandırmasın dedi ve ”Yılın Hekimi“ ödülünü Prof.dr. Ertuğrul Kayaçetin’e takdim etti. ve Emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımla. dedi.
Bizde Sayfa olarak, Silopi’li İş insanı “Ankara Kızılay Merkez Şubesi Sahibi ve Sarar, Silopi SARAR, TOGO, SABRİ ÖZEL VE POLOPARK polopark Mağazalarının sahibi” Selim Haşimoğlu’nu Kutluyoruz… Aynı zamanda iş İnsanı Selim Haşimoğlu’nun eğitim kurumu dahil Silopi’de 50’den fazla insana iş istihdamı yaratıp yatırımlarının çoğunu memleketinde yapması da ayrıca takdire şayan.. haber/dündar sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.