20 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

ALÇAKSINIZ NOKTA….!

ALÇAKSINIZ NOKTA….!
Akit Adlı Gazete Paçavrasını, Şırnak’a Ve Şırnaklılara Yaptığı Adice Hakaretten Dolayı Şiddet Ve Nefretle Kınıyorum. Hatta Bu Akit Paçavrasını Kınamayan(Kınamayacak olan)Şırnak’ta Görev Yapan Gazeteci, Sosyal Medya Sayfalarını, Sözde Bilmem Sözde Cemiyetçi Diye “Aslında Şırnak’ın ve Şırnaklıların Sırtından Geçinen (bazı) Yalaka-yandaş basına Ve Bu Şırnak ve Şırnaklılara Yapılan bu adice iftiralara Sessiz Kalan, (Kalacak olan) Şırnaklı Basın, STK Ve Siyasetçileri de Şiddetle Kınayacağımı da Cümle Alem Bilsin…(!)
*
Türkiye’nin en fazla kaçak elektrik kullanan iller arasında ilk 15’e bile girmeyen Şırnak’a olan kininiz, Irkçı nefretinizde boğulun…!
En hafif tabiri ile Allah’a havalesiniz, yani adisiniz. Alçaksınız Nokta….!
*
Ülkenin en büyük Termik Santralinin olduğu iller arasında ilk sıralar da olan ve aynı zamanda, Şırnak insanının doğasını, havasını geleceğini zehirleyen Termik santrallere rağmen Bazı medya yada alçak iftiralara uğramamızı sanırım, Yine bazı Siyesilerimize, STK’larımıza ve bazı sözde vatansever geçinen İçimizdeki SIRTIMIZDAN RANT SAĞLAYAN İHALECİ, İRLANDALILARA BORÇLUYUZ. NOKTA.
*
Hasıle kelam hepiniz ( Şırnak’lı geçinen rantçılar dahil aveneniz”
Hepiniz Şırnak’a e Şırnak halkına Kurban olun…!
Gerçek vatanseverlere selam olsun…
Her şey Şırnak için..
Sevgi ve Barışla Kalınız….
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.