20 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler: İmam da Gözaltına Alındı

Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler: İmam da Gözaltına Alındı
Diyarbakır’da öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde gözaltılar sürüyor. Soruşturma kapsamında son olarak, Tavşantepe Mahallesi’nin imamı R.K. ve Narin’in amcasının ikinci eşi de gözaltına alındı. Bu beklenmedik gelişme soruşturmanın seyrini tamamen değiştirebilir mi?
Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak aranan küçük Narin’in cesedinin bulunmasıyla başlayan soruşturma, hızla derinleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Narin’i amcası Salim Güran’ın talimatı ile, para karşılığı dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. Ancak olayla ilgili ortaya çıkan yeni isimler kafaları karıştırdı. Özellikle imamın gözaltına alınması soru işaretlerini artırırken, bu durum olayın başka bir boyutunun olup olmadığı sorusunu akıllara getirdi.
Narin’in amcasının ikinci eşi de gözaltına alındı. Bu gözaltı, aile içi bir hesaplaşma mı olduğu yoksa daha geniş çaplı bir suç örgüsünün mü işin içinde olduğunu düşündürüyor.
Cinayetle ilgili olarak tutuklanan Nevzat Bahtiyar’ın dışında başka kişiler de bu korkunç suça dahil olabilir mi? İmamın bu olayla nasıl bir bağlantısı olabilir? Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında daha fazla kişi gözaltına alınabilir mi?
Şu ana kadar yanıt bulamayan bu sorular, Diyarbakır’da büyük bir tedirginlik yaratmış durumda. Jandarma ve savcılık makamlarından gelecek açıklamalar merakla beklenirken, olayın daha geniş bir çevreyi içine alabileceği ihtimali güçleniyor.
Soruşturmanın seyrini tamamen değiştirebilecek bu gelişmeler ışığında, cinayetin ardındaki gerçekler yakında açığa çıkacak mı?

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.