20 Eylül 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak’ta Yol Çökmesi Vatandaşları İsyan Ettirdi: Trafik Kabusu Devam Ediyor

Şırnak’ta Yol Çökmesi Vatandaşları İsyan Ettirdi: Trafik Kabusu Devam Ediyor

Şırnak merkez Vakıfkent Mahallesi Şehit Mehmet Esin Caddesi’nde yeni yapılan bir yapı nedeniyle yolda çökme meydana geldi.

Trafiğin yoğun olduğu cadde, bir hafta boyunca sadece tek şerit açık kalacak şekilde kullanıldı. Ancak, bugün itibariyle yol tamamen trafiğe kapatıldı. Bu durum, bölgede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler arasında büyük tepki yarattı.

Bir bina veya yapı inşaatı sırasında caddenin çökmesine neden olunması, yetkililerin neden önceden önlem almadığı konusunda ciddi eleştirilere neden oldu. Vatandaşlar, trafiğin en yoğun olduğu caddenin kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Sürücüler Tepkilerini Şöyle Dile Getirdiler:

Sürücü Selahattin. T, “Memleketin en işlek caddesi olan bu bölgede yolun trafiğe kapatılması kabul edilecek bir durum değil. Herkes gelişi güzel yapı işlerini yapabiliyor mu, merak konusu. Yetkililerin müdahale etmemesi, durumu önceden el atmaması akıllarda soru işareti bırakıyor,” dedi.

Başka bir vatandaş Mehmet E, “Bu yolun kapanması günlük hayatımızı ciddi şekilde etkiliyor. Çalışmaların daha dikkatli ve planlı yapılması gerekiyor,” diye ekledi.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Bu çökme olayı, inşaat güvenliği ve altyapı planlaması konusunda yetkililerin daha sıkı denetim ve önlemler alması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, yolun en kısa sürede tekrar trafiğe açılması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden açıklama ve çözüm bekliyor.cizremgazetesi

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.