18 Ekim 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Allah’tan Korkun, Bir Yılda 2 Zam da Neyin Nesi?”

“Allah’tan Korkun, Bir Yılda 2 Zam da Neyin Nesi?”
Yazıktır Günahtır Emektar Çilekeş Şoför Esnafına Reva Görülen Bu Adeta Zulüm…!
‘KALEMİMLE SİZİNLEYİM..!’
Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi Tır Parkı İdaresine Saha giriş ücreti 280 liradan 460 liraya çıkartarak fahiş zam yaptı. Üstelik sene başın da da bir abartılı zam daha yapmasına rağmen, yok hani sanırsın, özel idaresi yöneticileri bu sahada şoför esnafına sabah akşam yemek vermekte, çay kahve servisi yapmakta.(!) Gülermisin ağlarmısın..! Bu bir sömürü değil de nedir beyler..! Artı alınan trilyonlara varan bu paraların da nerelere gittiğini bilmiyoruz…! Sahi nerelere gidiyor???
*
Sadece buda değil özellikle Bölgenin Tek geçim Kaynağı Habur Sinir Kapısı özellikle Irak tarafı Peşmerge Gümrüğü ve kısmen de bizim gümrüğümüz Resmen Çilekeş Şoför esnafının emeğine çökmekte.!
Gün be gün saçma ve sömürüye dayalı Vergilerle araç sahiplerine kan kusturan Peşmerge Gümrüğündeki zalimane uygulamalara ve içerde dışarı da ve Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi Tır Parkı İdaresine Saha giriş ücreti 280 liradan 460 liraya yapılan fahiş zamma karşı Bende Kalemimle yüreğimle Çilekeş Şoför esnafının yanında sonuna yer alacağımı Açıklamaktan onur duyarım.!
**
Bin bir zorlukla evine ekmek götüren ve bu yollar da onlarca ölümlü kazaları kıl payı atlatan, alın teri ile ekmeğini kazanmaya çalışan, bölgemize ve ülkemize artı değer katan bu çilekeş şoför esnafına reva görülen bu olmamalı..! Her 2 Gümrükte ve Tır Parkında Her türlü Fahiş Vergileri Kınıyorum…! Sevgili STK’lar, ve Başkanları; Sırtından para kazandığınız ve o oturduğunuz koltuklar da sayelerinde Şoför esnafını yalnız bırakmayın..! Destek olun sahip çıkın derim…!
Her türlü sömürüye hayır..!
Emek kutsaldır vs…!
Dündar Sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.