Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

İdil’de AK Partiye Dev Katılım

 

18.7.2007 17:45:30

Milletvekili Seyda’nın Çalışmalarını Sürdürdüğü İdil’de AK Parti’ye Dev Katılım Gerçekleşti. Şırnak’ta Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürürken, Anavatan Partisi ve Değişik Partilerden İstifa Ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne Sayıları Binleri Bulan Aile ve Aşiretler Katıldı.

 

 

          ŞIRNAKHABER-Seçim çalışmalarına Cizre ilçe merkezi ve Köylerde devam eden AKP Şırnak milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Abdullah Veli Seyda’ya birçok köy ve Aşiretten destek sözü geldi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren seçim çalışmalarına devam eden A.Veli Seyda, Sırtköy beldesinin Koveğ mezrası, Asilsırtköy köyü, Dumanlı Köyü, Akkuyun köyü, Karalar beldesinde İdu ailesi, Kurtuluş ve Çığır köylerinde Butika aşiretini ziyaret etti. Seyda İdil’den sonra Şırnak merkeze bağlı Akçay köyüne geçti.

Seçim çalışmalarına olağanüstü bir tempoyla devam eden Seyda, İdil’den partisine güç verecek bir katılım gerçekleştirdi. İdil ilçesinin önemli aile ve aşiretlerin desteğini partisine kazandıran Seyda, daha da güçleneceklerini ifade etti.

Dün sabah saatlerinde gittiği İdil’de sürdüren A.Veli Seyda, İdillilerden tam destek sözü aldı. İlçe’de yoğun ilgiyle karşılanan Seyda’nın moralini oldukça yüksek olduğu gözlendi. Çalışmalarına İdil’de sabah saatlerinde başlayan Seyda, ardından öğle yemeği için Kurtuluş köyüne hareket etti. Daha önce ANAP’lı oldukları bilinen Butika aşiretini de AK Parti’ye kazandıran Seyda aşiret reisi M.Nuri Genç tarafından ağırlandı. Kalabalık partili kurmayları ile ağırlanan Seyda için onlarca koyun kesilerek yapılan yemekte tam bir ziyafet verildi.

Yemekten sonra bir açıklama yapan AK Parti Şırnak milletvekili adayı A.Veli Seyda, “Bu insanlar benim akrabalarım, aile dostlarımdır ancak kaderin bir cilvesi olacak ki bugüne kadar hep ayrı partilerde siyaset yapıyorduk ve neticede bugün aynı çatı altında, AK Parti çatısı altında siyaset yapma kararı aldık. Hep beraber el ele vererek, omuz omuza vererek bölgemiz için, ilimiz için, ülkemiz için güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Bu arkadaşlarımızın katılımı gücümüze güç kattı. İnşallah bu güçle Ankara’da temsiliyetimizi daha iyi bir şekilde yaparız. Buradaki tek hedefimiz, bizim ortak paydamız bölgemize, ilimize ve ülkemize hizmet edebilmektir. Allah bizi utandırmasın, Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

ANAP’tan AK Parti’ye katılan Butika aşiretinin önde gelenlerinden M.Nuri Genç ise “Siyaset yaptığımız anavatan partisinden ayrılmamızın tek sebebi, daha önce yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde demokrasinin önünü tıkamaları ve Türkiye’nin kaderine engel olunması. Daha önce de bağlantılı olduğumuz AKP milletvekili A.Veli Seyda ile siyaset yapmayı uygun gördük. Butikan aşireti ile diğer 10 köydeki aşiret reisleri ile birlikte burada toplandık ve bu katılımdan dolayı bir dostluk yemeği yedik. Bütün milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Yenilen öğle yemeğinin ardından Anavatan Partisi’nden istifa edip AKP’ye katılan Aşiret büyüklerine Şırnak milletvekili A.Veli Seyda tarafından rozetleri takıldı. Seyda ve beraberindeki kalabalık heyet daha sonra köyden ayrıldı. Buradan ayrılan Seyda, İdil’e bağlı birçok köyü daha ziyaret ettikten sonra Şırnak merkezine bağlı Akçay köyüne de gittikten sonra Cizre ilçe merkezine hareket etti.

İdil’de gerçekleşen katılımlardan sonra oldukça memnun kaldığı gözlenen Seyda, daha da güçleneceklerini ifade etti.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337810

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber