Gelişen Şırnak'ın Güçlü Sesi...Şırnak Haber  

Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji
        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!

  FİNAL FARKI...

 

AMACIMIZ

             

           

Takvimler 11 Ekim 2001 yılını gösterirken yola çıktık...

            Küçük şeylerle bile mutlu olmayı bilebilen insanların şehrinde, bir çok şeyden yoksun kalarak yaşamaya çalışan insanlara, yepyeni bir  güzellik kazandırmak amacıyla 11Ekim 2001 yılında yola çıktığımızda,  ilk adımın heyecanını yüreklerimizde hissediyorduk. Çünkü zorlu bir yolda,  çok çetin engellerle karşılaşabileceğimizi biliyorduk.  Ama yılmadık ve siz değerli halkımızdan aldığımız destek ile bütün engellerin üstesinden gelebileceğimize inanarak, yolumuza devam ettik.

            Şimdi ise takvimler,  30 Ocak 2004 yılını gösteriyor ve kuruluşumuzun ilk gününden bu yana, tam üç yıl geçti. Geride bıraktığımız üç yıl içerisinde çektiğimiz bütün sıkıntıları hiç umursamadan, yaptıklarımızın doğruluğuna inanarak ve zorlukları görmezden gelerek yolumuza devam ettik. Doğru  ve tarafsız haber anlayışımızdan ödün vermeden, hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam edebilmek için her türlü mücadeleyi göğüslemeye hazırız.

            Daha önce haftalık gazete basmak bile ulaşılmaz bir hayal iken,  bugün yüreği Şırnak için atan bu insanlar yani bizler, Şırnak tarihinde bir ilke daha imza atarak,  günlük gazete çıkarabilme başarısını gösterdik. Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tümüne bile baktığımızda, Diyarbakır dışında sekiz sayfalık günlük gazete basılmazken, bizlere duyduğunuz güven ve inançla, Şırnak'ta  bunu başarmış olmanın büyük sevincini yaşıyoruz.  Sizlerin gazetesi Şırnak Haber; Şırnak merkez, Cizre, Silopi, İdil, Uludere, Beytüşşebap, Güçlükonak'la beraber, çevre iller ile Ankara'ya kadar geniş okur kitlesine sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.  İnanıyoruz ki göstermiş olduğumuz bu yüksek çaba ve azim, siz değerli halkımız için de bir gurur kaynağı olmuştur.

            Değerli Şırnak'lılar;

            Asla mükemmel olduğumuzu iddia etmedik ama siz değerli okur ve destekçilerimizle mükemmeli yakalayabileceğimizi düşünüyoruz.  Bizim en büyük güç ve moral kaynağımız siz değerli okuyucularımızın gazetemize olan inançları, güvenleri ve manevi destekleridir. Şırnak'ı daha güzel yerlere getirmek için, objektif bakış anlayışımızdan ödün vermeyerek; barışın, sevginin, hoşgörünün ve demokratik toplum olma arzusu yolunda bir köprü, halkın duyan kulağı, gören gözü ve sesi olma yolunda daha nice ilklere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sorumluluk bilincinde görevimizi yerine getirmeye çalışırken,  elbette bir çok sorunla karşılaşabiliyoruz. Ancak, bütün bu zorlukların üstesinden sizlerin desteğinizle gelebileceğimize inanıyor, beraberliğin hakim olduğu bir çizgi doğrultusunda; eğitimden sağlığa - ekonomiden sosyal sorunların giderilmesine kadar, basın yayın ilkelerinden çıkmadan var gücümüzle çalışabileceğimizden emin olabilirsiniz.

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

CİZRE'DE HAVA DURUMU  CİZRE'DE HAVA DURUMU  CİZRE'DE HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337499

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber